Працівник відділу готової продукції, Sokołów

4000 зл/мес

Потрібен працівник відділу готової продукції, Sokołów в Польщу

УМОВИ:

  • Ставка 17.00 zl / нетто
  • Робочих годин на місяць 240-280
  • Проживання в кімнатах 4-6 чоловік
  • Двоярусні ліжка
  • Для сімейних пар кімнати по 4 людини, тобто дві пари на кімнату
  • Робота стояча
  • Температура від 2С до 10С – холодний мікроклімат
  • Заборонено палити і вносити власну їжу на територію фірми
  • Харчування по стороні роботодавця на підприємстві
  • Якщо зміна триває понад 10 годин то дві перерви і два обіду
  • Якщо зміна менше 10 годин, одна перерва і один обід
  • Рівень шуму на підприємстві 90 децибел
  • Будуть видані захисні навушники
  • Загальний час роботи за перший місяць приблизно 220 годин
  • Після першого місяця роботи час роботи може доходити до 280 годин
  • Все залежить від можливостей конкретного працівника
  • Житло безкоштовне, перебування в Познані
  • Відстань від житла до роботи 15 кілометрів
  • У працівників буде автомобіль, що б доїжджати до роботи
  • Оплачуватимуть тільки за пальне
  • Один з працівників буде возити інших працівників (повинен мати водійські права, і не буде повинен оплачувати за бензин)
  • Працівники (крім водія) будуть платити тільки за бензин
  • Близько 70 зл за місяць
  • Потрібна санітарна книжка (може бути українська, підтвердження 30 зл), якщо немає української робимо аналізи польські – 150 зл
  • Житло -100 злт за комунальні послуги
  • Видають робочий одяг, взуття та рукавички

ВИМОГИ:

  • Чоловіки, жінки і сімейні пари до 50 років
  • Віза, безвіз за погодженням
  • Санітарна книжка (може бути українська, підтвердження 30 зл), якщо немає української робимо аналізи польські – 150 zl
  • Дбайливе ставлення до ввіреного майну
    Дотримання правил техніки безпеки

Обов’язки:

  1. Відділ фасування готових продуктів
    -Подвішування ковбас і сосисок на стійках
    – Нарізка плівки для ковбас і сосисок
    – Пакування готових продуктів в коробки
    – Детальний зважування продуктів
    – Наклейка етикеток з датою придатності
    – Пакування коробок в великі картони
  2. Відділ фасування напівфабрикатів
    – Зважування напівфабрикатів
    – Обмотка сосисок штучною плівкою (за допомогою обладнання)
    – Зважування
    – Ворушіння продуктів на стійках
    – Вкладання стійок в каптилку
  3. Відділ фарширування:
    – Робота з мороженим продуктом або частково мороженим
    – Зважування та комплектація інгредієнтів для виробництва партії готового продукту. Одна партія готового продукту близько 1000 кг. До обов’язків працівника ставиться комплектація в великих тарах певної маси різних інгредієнтів
    – Меленя м’яса (автомат)
    – Розморожування і різання частково замороженого продуктиу на гільйотині
    – Маринування
    – Обслуговування складу з приправами
    – Вкладання м’яса в машину для прокатки тваринницьких ферм
    – Навантаження в машин заважають м’яса (змішування наприклад, свинячий шиї з сольним расолом)
    – пакування в коробки
    – пакування коробок в картони
    – Маринування шматків м’яса
  4. Відділ розкрою
    – Підвішування напівтуші
    – Оброблення напівтуші
    – Оброблення напівтуші за допомогою ножа
Дані про заробітну плату та час роботи:
Олата за годину (зл / год.)
Робочих годин в день
Робочих днів на тиждень
Робочих днів на місяць
Місяців роботи
Витрати на проживання та харчування:
злотих за проживання на місяць
злотих на харчування в місяць
Курс гривні до злотого
По курсу Нацбанку України
Дані про заробіток
Повний заробіток -  zl.
Витрати на харчування і проживання за міс. -  zl.
Чистий заробіток -  zl.
Чистий заробіток на міс.-  zl/міс.
У гривні-  грн/міс.